Kontakt telefon: 032 373 323 E-mail: sjpremija@gmail.com

image

Sime Sarage 10

32000 Čačak

Pon - Pet: 8:00-16:00

Subotom: 8:00-13:00

Kompanija Kruška group Čačak

Prodaja poljoprivrednih mašina i traktora

Kru&ka group je sistem koji obuhvata nekoliko delatnosti: agrobiznis, trgovina i distribucija, finansijske usluge.

Kompanija KRU&KA Čačak

Kru&ka group je sistem koji obuhvata nekoliko delatnosti: agrobiznis, trgovina i distribucija, finansijske usluge...
U oblasti agrotrgovine i distribucije bavimo se distribucijom traktora i poljoprivredne mehanizacije. Kru&ka group je zastupnik i distributer traktora ZETOR, YTO, SOLIS, TAFE i mehanizacije FPM Agromehanika Boljevac, FM Morava Požarevac, i mnogi drugi.

20

Godina iskustva

980+

Zadovoljnih klijenata

107

Učešća na sajmovima

200+

Prodatih traktora

images
Kru&ka group je sistem koji obuhvata nekoliko delatnosti: agrobiznis, trgovina i distribucija, finansijske usluge….

U agro biznisu smo prisutni od 2012.godine. U okviru grupe poslovi su organizaciono podeljeni na tri  dela : primarna poljoprivredna proizvodnja, agrotrgovina i distribucija i finansijsko savetovanje poljoprivrednih gazdinstava.

 U delu primarne poljoprivredne proizvodnje Kru&ka group se bavi voćarstvom gde su na nekoliko lokacija formirani zasadi kruške, kajsije i šljive. Trenutno je pod zasadima voća oko 10 ha. Trudimo se da u agraru intenzivno implementiramo svetske tehnologije, usavršavamo kadrove i u kontinuitetu unapređujemo  znanje.

U oblasti agrotrgovine i distribucije bavimo se distribucijom traktora i poljoprivredne mehanizacije. Kru&ka group je zastupnik i distributer traktora ZETOR, YTO, SOLIS, TAFE  i mehanizacije FPM Agromehanika Boljevac,  FM Morava Požarevac, i mnogi drugi.

Pored napred navedenog društvo se bavi i distribucijom peleta za ogrev. S obzirom na vrlo kvalitetnu infrastrukturu i lokaciju u centru grada Kru&ka group kroz naš maloprodajni koncept se trudi da svojim kupcima ponudi najkvalitetnije pelete domaćih proizvođača.

Zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu koje imamo kroz administrativno i finansijsko vođenje naših poljoprivrednih gazdinstava i gazdinstava naših kooperanata, trudimo se da stečeno znanje  i iskustvo prenesemo  drugima i da im olakšamo kreiranje finansijske konstrukcije za planirane investicije u poljoprivredi.  To je još jedan segment naših aktivnosti koje sprovodimo kroz svakodnevnu komunikaciju sa poljoprivrednim proizvođačima.