Kontakt telefon: 032 373 323 E-mail: sjpremija@gmail.com

image

Sime Sarage 10

32000 Čačak

Pon - Pet: 8:00-16:00

Subotom: 8:00-13:00

Finansijsko savetovanje

Finansijsko savetovanje

Dugogodišnje iskustvo u bankarskom sektoru naših eksperata za finansije omogućava nam da našim klijentima ponudimo sve vrste konsultantskih usluga u obalsti finansija i pripreme dokumentacije za subvencije i kredite.

Svojim klijentima nudimo uslugu finansijskog savetovanja i pripremu dokumentaciju dokumentacije za subvencionisanje prilikom kupovine.

Zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu koje imamo kroz administrativno i finansijsko vođenje naših poljoprivrednih gazdinstava i gazdinstava naših kooperanata, trudimo se da stečeno znanje i iskustvo prenesemo drugima i da im olakšamo kreiranje finansijske konstrukcije za planirane investicije u poljoprivredi. To je još jedan segment naših aktivnosti koje sprovodimo kroz svakodnevnu komunikaciju sa poljoprivrednim proizvođačima.

Besplatno finansijsko savetovanje za sve naše kupce i priprema konkursne dokumentacije za subvencije!

Kako da konkuršem za sredstva ministarstva poljoprivrede – subvencije?

Subvencije za traktore uslovi Subvencija za traktore 2020 je ostvariva već danas jer je javni poziv za nabavku novog traktora otvoren od 06.01. i traje do 29.05.2020. Želite da nabavite neki od novih traktora duplaka od 35 do 50 KS i ispunjavate uslove iz javnog poziva, potrebno je da kupite jedan od modela YTO traktora, a od nas u