Kontakt telefon: 032 373 323 E-mail: sjpremija@gmail.com

image

Sime Sarage 10

32000 Čačak

Pon - Pet: 8:00-16:00

Subotom: 8:00-13:00

O kompaniji

Kruška group

Kru&ka group je sistem koji obuhvata nekoliko delatnosti: agrobiznis, trgovina i distribucija, finansijske usluge.
U agro biznisu smo prisutni od 2012.godine. U okviru grupe poslovi su organizaciono podeljeni na tri dela: primarna poljoprivredna proizvodnja, agrotrgovina i distribucija i finansijsko savetovanje poljoprivrednih gazdinstava.
Pored napred navedenog društvo se bavi i distribucijom peleta za ogrev. S obzirom na vrlo kvalitetnu infrastrukturu i lokaciju u centru grada Kru&ka group kroz naš maloprodajni koncept se trudi da svojim kupcima ponudi najkvalitetnije pelete domaćih proizvođača.

10+

godina iskustva

100+

učešća na sajmovima

500+

zadovoljnih klijenata

50+

prodatih traktora

images
2012
Primarna poljoprivredna proizvodnja

U delu primarne poljoprivredne proizvodnje Kru&ka group se bavi voćarstvom gde su na nekoliko lokacija formirani zasadi kruške, kajsije i šljive. Trenutno je pod zasadima voća oko 10 ha. Trudimo se da u agraru intenzivno implementiramo svetske tehnologije, usavršavamo kadrove i u kontinuitetu unapređujemo  znanje.

2015
Agrotrgovina i distribucija

U oblasti agrotrgovine i distribucije bavimo se distribucijom traktora i poljoprivredne mehanizacije. Kru&ka group je zastupnik i distributer traktora ZETOR, YTO, SOLIS, TAFE  i mehanizacije FPM Agromehanika Boljevac,  FM Morava Požarevac, i mnogi drugi. Pored napred navedenog društvo se bavi i distribucijom peleta za ogrev. S obzirom na vrlo kvalitetnu infrastrukturu i lokaciju u centru

2016
Finansijsko savetovanje

Zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu koje imamo kroz administrativno i finansijsko vođenje naših poljoprivrednih gazdinstava i gazdinstava naših kooperanata, trudimo se da stečeno znanje  i iskustvo prenesemo  drugima i da im olakšamo kreiranje finansijske konstrukcije za planirane investicije u poljoprivredi.  To je još jedan segment naših aktivnosti koje sprovodimo kroz svakodnevnu komunikaciju sa poljoprivrednim proizvođačima.

Znanjem do rešenja!

Naš prodajni tim stoji na raspolaganju u pružanju svih inforamacija o proizvodnim i tehničkim specifikacijama svih poljoprivrednih priključaka i traktora.

Planirajte vašu kupovinu! Kontaktirajte nas

Kruska group tim

Slobodan Jovanović
Vlasnik i Direktor

...

Email: sjpremija@gmail.com

Kupitie poljoprivrednu mašinu ili traktor po najpovoljnijim cenama!

Kontaktirajte nas