Kontakt telefon: 032 373 323 E-mail: sjpremija@gmail.com

image

Sime Sarage 10

32000 Čačak

Pon - Pet: 8:00-16:00

Subotom: 8:00-13:00

Blog - Fullwidth With Sidebar

Finansijsko savetovanje

Zahvaljujući znanju i dugogodišnjem iskustvu koje imamo kroz administrativno i finansijsko vođenje naših poljoprivrednih gazdinstava i gazdinstava naših kooperanata, trudimo se da stečeno znanje  i iskustvo prenesemo  drugima i da im olakšamo kreiranje finansijske konstrukcije za planirane investicije u poljoprivredi.  To je još jedan segment naših aktivnosti koje sprovodimo kroz svakodnevnu komunikaciju sa poljoprivrednim proizvođačima.

Continue Reading...

Agrotrgovina i distribucija

U oblasti agrotrgovine i distribucije bavimo se distribucijom traktora i poljoprivredne mehanizacije. Kru&ka group je zastupnik i distributer traktora ZETOR, YTO, SOLIS, TAFE  i mehanizacije FPM Agromehanika Boljevac,  FM Morava Požarevac, i mnogi drugi. Pored napred navedenog društvo se bavi i distribucijom peleta za ogrev. S obzirom na vrlo kvalitetnu infrastrukturu i lokaciju u centru

Continue Reading...

Primarna poljoprivredna proizvodnja

U delu primarne poljoprivredne proizvodnje Kru&ka group se bavi voćarstvom gde su na nekoliko lokacija formirani zasadi kruške, kajsije i šljive. Trenutno je pod zasadima voća oko 10 ha. Trudimo se da u agraru intenzivno implementiramo svetske tehnologije, usavršavamo kadrove i u kontinuitetu unapređujemo  znanje.

Continue Reading...