Kontakt telefon: 032 373 323 E-mail: sjpremija@gmail.com

image

Sime Sarage 10

32000 Čačak

Pon - Pet: 8:00-16:00

Subotom: 8:00-13:00

Blog - Fullwidth With Sidebar

Prikolice

Provereni kvalitet traktorskih prikolica, kao i inovativna tehnološka rešenja, garancija od 24 meseca, rezultat je velikog broja zadovoljnih korisnika PRONAR prikolica u Srbiji. Nudimo vrlo popularne, robusne, snažne, odlično opremljene modele jednoosovinskih i dvoosovinskih prikolica.

Continue Reading...

Zetor traktori

Zetor traktori su jedan od najprodavanijih premium brendova na našim prostorima, čije su osnovne karakterisitke jednostavnost, dugotrajnost, luksuzni konfor, sa izuzetno niskim  troškovima za održavanje.

Continue Reading...

Priljučci za traktore

Naš prodajni program obuhvata široku ponudu priljučnih mašina za traktore. Kod nas možete pronaći veliki broj priljučaka za obradu zemljišta, košenje i sakupljanje sena, mulčara, rasturača đubriva i komonunalnih priključaka.

Continue Reading...

YTO traktori

Traktori se proizvode po tehnologiji FIATAGRI-a i kao osavremenjeni i redizajnirani FIAT-i predstavljaju hit u celom svetu. Traktori su se pokazali kao mali potrošači, izuzetno pouzdani, neverovatno snažni, jednostavni i povoljni.

Continue Reading...

Kante za prskanje

U našoj ponudi imamo sve vrste kanti i atomizera za prskanje. Naša ponuda obuhvata: motorne i motokultivatorske prskalice; Prskalice: ratarske, voćarske, vinogradarske – nošene i vučene i Atomizere-orošivače: nošene i vučene.

Continue Reading...

Solis traktori

SOLIS traktori opremljeni su proverenim i pouzdanim motorima sa ekonomičnom potrošnjom goriva i visokim obrtnim momentom. U ponudi su modeli sa pogonom na 2 ili 4 točka, sa ili bez kabine.

Continue Reading...